Werken bij Van den Heuvel Logistiek B.V.

Van den Heuvel Logistiek B.V. is een jong en dynamisch transportbedrijf met een ruime ervaring in: koeriersdiensten, transport, distributie en op- en overslag. Wij beschikken over een modern wagenpark van ruim 140 voertuigen en een compleet nieuw, gemoderniseerd distributiecentrum met 30.000 m2 warehouse. Vanuit deze locatie zijn 265 mensen werkzaam. Zij staan dag en nacht garant voor de perfecte kwaliteit en specifieke wensen die wij onze klanten bieden. Zie onze vacatures:

Voor direct contact:

0413-339933

Jos Nelissen                                                  jos@heuvellogistiek.nl

Anne-Marie van der Heijden – Jacobs   annemarie.heijden@heuvellogistiek.nl

Distributiechauffeur bij Van den Heuvel Logistiek

Een transportbedrijf is nergens zonder goede chauffeurs. Als Distributiechauffeur verzorg je het transport van pallets en stukgoed voor de klanten van Van den Heuvel Logistiek binnen de Benelux. Je komt te werken binnen een team met een vaste groep chauffeurs. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De vertrektijd ligt tussen 05.00 uur en 07.00 uur en je bent tussen 17.00 uur en 19.00 uur weer terug. Gemiddeld heb je 20 stops op een dag. Daarnaast heb je in deze baan veel klantcontact en ben je ook echt het visitekaartje voor de organisatie en onze relaties.

Lijkt het je wat om als chauffeur te werken?

Teamleider Crossdock in 3 ploegendienst bij Van den Heuvel Logistiek

Je bent coach, begeleider en instructeur voor een groep van ongeveer 15 medewerkers.  Je controleert en organiseert de uit te voeren werkzaamheden en vervult daarmee zelf een voorbeeldrol: Wie goed doet, laat goed volgen. Het laden en lossen van de vrachtwagens is daarmee ook onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Je zoekt klachten en manco’s uit en vindt hierbij de juiste oplossingen. Je ziet toe op een schone en veilige werkomgeving en doet verbetervoorstellen ten behoeve van de capaciteit en inzet van ons warehouse.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer